bars

Total Security

Najbolja zaštita. Najbolje performanse.
Jednostavan za korištenje.

 • Sveobuhvatna zaštita za Windows, Mac OS, iOS i Android
 • Nedostižna detekcija virusa
 • Bolja sigurnost sa Webcam Protection
 • Višeslojna ransomware zaštita za zaštitu Vaših podataka
 • Optimizirana brzina i performanse među platformama
 • Sveobuhvatna podrška: 24/7
Naruči

Sistemski zahtjevi

 • Operativni sustav: Microsoft Windows Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: 1.6 GHz processor
 • Radna memorija (RAM): 1 GB
 • Diskovni prostor: 1,5 GB
 • Operativni sustav: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: Intel CORE Duo na 2,0 GHz ili jači
 • Radna memorija (RAM): 2 GB (Windows 7 / 8 / 8.1 / 10) 1 GB (Mac OS)
 • Diskovni prostor: 2 GB (najmanje 800 MB na sistemskom disku / particiji)
 • Internet Explorer 10 ili noviji
 • Skype 6.3 ili noviji
 • Firefox 30 ili noviji
 • Chrome 34 ili noviji
 • Thunderbird 14 ili noviji
 • Outlook 2007, 2010, 2013

Višeslojna Ransomware Zaštita

Bitdefender Internet Security 2019 Vam donosi višeslojnu zaštitu od ransomware-a. Pomnim praćenjem ponašanje Vašeg računala sprječava napade i štiti Vaše najvažnije dokumente od ransomware enkripcije. Sa Bitdefender Internet Security 2019, ne morate brinuti da će te gubiti vrijeme ili novac, te bezbrižno uživajte u svojim uređajima.

Najbolja zaštita. Najbolja svojstva.

Najbolja zaštita od virusa

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najveću zaštitu)

Ukupni rezultat. Siječanj 2011 – Lipanj 2017. AV TESTMcAfee

Bitdefender
Kaspersky
Symantec
McAfee

Najmanji udar na performanse

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najmanji udar)

Ukupni rezultat. Siječanj 2013 – Lipanj 2017. AV TEST.

Bitdefender
Kaspersky
Symantec
McAfee

Odaberite najbolju zaštitu i ne morate se više brinuti

Kontinuirana ažuriranja

Bitdefender Internet Security 2019 je dizajniran da Vas zaštiti od najnaprednijih internetskih prijetnji na svijetu. Kontinuirana ažuriranja dolaze sa svakim Bitdefender-ovim proizvodom i ubrzavaju uvođenje novih značajki i pojednostavljuju ažuriranja, nadogradnje i instaliranje Bitdefender-ove sigurnosti.

Kontinuirana zaštita

Naša kontinuirana zaštita* namijenjena je uštedi vremena i truda, te smanjenje rizik od infekcija automatskom obnovom Vaše pretplate. To je besplatan način za uklanjanje mogućih sigurnosnih propusta između razdoblja pretplate, time osiguravate da su Vaši uređaji, datoteke i identitet uvijek zaštićeni.
*Kontinuirana zaštita je usluga koju možete isključiti kad god poželite.

Windows

Zaštita

Potpuna zaštita podataka

Apsolutna moć koja je dostupna danas u najmoćnijem antivirusnom riješenu. Bitdefender Total Security 2019 štiti vas od svih prijetnji, od virusa, crva, trojanaca, do Ransowera, zero-day napada, rootkita i spayware-a, Vaši podaci i vaša privatnost je u dobrim rukama.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Total Security 2019 koristi tehniku nazvanu “detekcija ponašanja” kako bi pomno pratio aktivne aplikacije. U trenutku kada otkrije bilo što sumnjivo, odmah poduzima potrebne korake kako bi se spriječila infekcija.

Webcam Protection

Štiti Vašu privatnost i sprječava webcam propuste. Webcam Protection će Vas obavijestiti u trenutku kada Vaše aplikacije pokušaju pristupiti web kameri i omogućava Vam blokiranje neovlaštenog pristupa.

Višeslojna Ransomware zaštita

Možete staviti bitne dokumente pod posebnu zaštitu od zlonamjernih enkripcija koje vas poslije traže da otkupite vaše za kriptirane podatke.

Moćan Anti-Phishing

Bitdefender Total Security 2019 prepoznaje i blokira web stranice koje su „zamaskirane“ kao pouzdane kako bi vam ukrali financijske podatke kao što su lozinke ili broj kreditne kartice.

Anti-fraud

Naš napredni sustav filtriranja upozorava vas kad god posjetite web stranice koje mogu pokušaju prevariti, kao što su kockarnice, porno stranice, sheme novca kredita i drugih.

Safe Files

Sa Bitdefender Safe Files možete spriječiti neovlaštene promjene Vaših podataka. Jednostavno dodate datoteku na listu za praćenje i Bitdefender će štitit podatke pohranjene unutar datoteke od ransowmare-a i ostalih vrsta virusa. Jedino aplikacijama kojima vjerujete imaju dozvolu pristupiti Vašoj „Safe Files“ datoteci.

Sigurnije pretraživanje

Saznajte jesu li vaši rezultati pretraživanja sigurni za pristup prije nego što zapravo kliknite na link. Bitdefender Total Security 2019 također blokira poznate zaražene linkove.

Rescue Mode

Neki sofisticirani virusi, poput rootkita, potrebno je ukloniti prije pokretanja Windows sustava. Kad Bitdefender Total Security 2019 otkrije takvu prijetnju, on ponovo pokrene računalo u Rescue mode-u gdje ga čisti i obnavlja.

Anti-Theft

Bitdefender Total Security 2019 Vam donosi učinkovit alat u slučaju gubitka uređaja ili krađe Vašeg laptopa ili tableta. Omogućuje Vam udaljeni pristup kroz Bitdefender Central korisnički račun sa bilo koje lokacije u svijetu.

Svojstva

Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internetskih prijetnji . Omogućuje optimalne uvijete sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba se ništa postavljat ili konfigurirat.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Total Security 2019 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedio njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Globalna proaktivna mreža

Prilikom skeniranja u Cloud-u ne postoji gotovo nikakvo opterećenje na performanse vašeg računala. Datoteke koje se skeniraju ostaju potpuno u privatnom vlasništvu jer se ne skenira sadržaj datoteke nego samo njihov potpis ,znači sadržaj datoteka nikad se ne prenese ili pohrani na cloud-u.

Game, Movie and Work Modes

Bitdefender Total Security 2019 detektira kada igrate, radite ili gledate film, te vas ne zamara s nepotrebnim zahtjevima. Na taj način možete se usredotočit na to što vam je važno. Bitdefender privremeno zaustavi pop-up prozore, podešava vizualne postavke i zaustavlja nevažne pozadinske aktivnosti, kako bih vam omogućio da uživate u svom računalu maksimalno.

Battery Mode

Ova korisna, inteligentna značajka štedi bateriju za prijenosno računalo i tablete, tako što privremeno ugađa postavkama sustava, kao što su zaslon, sustav hlađenja, sustav ažuriranja ili Bluetooth veze.

Privatnost

Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni preglednik koji omogućuje brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna mjesta na kreditnoj kartici u sustavu naplate.

Roditeljska Zaštita

Sa Roditeljskom Zaštitom, možete diskretno nadzirati online aktivnosti Vašeg djeteta. Filtrirajte neprimjereni sadržaj i kontrolirajte vrijeme koje provodi online. Jednostavno se prijavite u Vašu Bitdefender Centralu od bilo kuda i budite u koraku sa lokacijom i aktivnostima Vašeg djeteta.

Privacy Firewall

Sa Bitdefender Total Security 2019 dobivate moćnu zaštitu segmenta mreže, tako da Vaši privatni podaci ostaju sigurni od hakerskih napada i curenja podataka.

Zaštita socijalnih mreža

Ostanite sigurni od zlonamjernih linkova i bilo kakvih drugih Internet prijetnji koje vam nesvjesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Password Manager

Sprema Vaše lozinke, podatke o kreditnim karticama i druge vama bitne stvari u „sigurnosni sef“ koji ima za vas jednostavan pristup kad god vam je potrebno. Password Manager vam nudi mogućnost Autofill-a te vam može preporučiti sigurnosne lozinke.

File Shredder

Ovaj program vam služi za potpuno brisanje vaših datoteka iz računala bez ostavljanja ikakve mogućnosti povratka.

Bitdefender Autopilot™

Je čista sloboda: jednostavno ga upalite Autopilot i on će pokrenuti sve sigurnosne značajke samostalno, bez problema. Bez skočnih prozora ili stotine opcija koje morate proći. Možete se bezbrižno posvetiti svome poslu ili zabavi.

Brz Risk Checker

Skeniranje sigurnosnih rupa i propusta sa samo jednim klikom. Bitdefender Total Security 2019 provjerava vaše računalo ukoliko imate zastarjele i nezaštićene programe, ako vam nedostaju Windows sigurnosne zakrpe ili imate potencijalno nesigurne postavke sustava, te će vam pokazati najbolje rješenje da se to popravi.

Mac OS

Zaštita

Safe Files

Sa Bitdefender Safe Files možete spriječiti neovlaštene promjene Vaših podataka. Jednostavno dodate datoteku na listu za praćenje i Bitdefender će štitit podatke pohranjene unutar datoteke od ransowmare-a i ostalih vrsta virusa. Jedino aplikacijama kojima vjerujete imaju dozvolu pristupiti Vašoj „Safe Files“ datoteci.

Time Machine zaštita

Ako koristite Time Machine za sigurnosnu pohanu Vaših podataka, onda će te htjeti ovu dodatnu sigurnost koja će Vas štititi od sofisticiranih ransomware napada. Ransomware je ekstremno opasna vrsta virusa koja kriptira Vaše podatke, slike, video zapise, samim time čineći ih nečitljivim. Sa Time Machine, Mac korisnici mogu povratiti svoje podatke bez troška plaćanja otkupnine. Time Machine zaštita Vam pruža prednost nad virusima koji mogu kriptirati ili uništiti Vašu sigurnosnu kopiju.

Adware zaštita

Nitko ne voli neželjene skočne prozore koji iskaču iz Vašeg Internet preglednika. Čak i Mac-ovi mogu pokupiti nametljive adware zaraze koji Vam odvraćaju pažnju, usporavaju i čine Vas nervoznim. Bitdefender otkriva i uklanja adware, zlonamjerne hakerske programe, neželjene alatne trake i ostale naporne Internet preglednik dodatke, tako da možete maksimalno uživati u svojem Mac-u.

Otkrivanje prijetnji na različitim platformama

Vaš Mac možda i je siguran od zlonamjernog sadržaja dizajniranog za Windows, ali će te željeti da ne pokupite takav sadržaj i ne prenesete ga na korisnike PC-a. Vaš Bitdefender otkriva i uklanja viruse namijenjene Mac OS-u i Windows-u, tako da uvijek možete biti sigurni prilikom slanja podataka drugim korisnicima.

Svojstva

Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internetskih prijetnji . Omogućuje optimalne uvijete sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba se ništa postavljat ili konfigurirat.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Total Security 2019 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedio njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Globalna proaktivna mreža

Prilikom skeniranja u Cloud-u ne postoji gotovo nikakvo opterećenje na performanse vašeg računala. Datoteke koje se skeniraju ostaju potpuno u privatnom vlasništvu jer se ne skenira sadržaj datoteke nego samo njihov potpis ,znači sadržaj datoteka nikad se ne prenese ili pohrani na cloud-u.

Game, Movie and Work Modes

Bitdefender Total Security 2019 detektira kada igrate, radite ili gledate film, te vas ne zamara s nepotrebnim zahtjevima. Na taj način možete se usredotočit na to što vam je važno. Bitdefender privremeno zaustavi pop-up prozore, podešava vizualne postavke i zaustavlja nevažne pozadinske aktivnosti, kako bih vam omogućio da uživate u svom računalu maksimalno.

Battery Mode

Ova korisna, inteligentna značajka štedi bateriju za prijenosno računalo i tablete, tako što privremeno ugađa postavkama sustava, kao što su zaslon, sustav hlađenja, sustav ažuriranja ili Bluetooth veze.

Privatnost

Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni preglednik koji omogućuje brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna mjesta na kreditnoj kartici u sustavu naplate.

Roditeljska Zaštita

Sa Roditeljskom Zaštitom, možete diskretno nadzirati online aktivnosti Vašeg djeteta. Filtrirajte neprimjereni sadržaj i kontrolirajte vrijeme koje provodi online. Jednostavno se prijavite u Vašu Bitdefender Centralu od bilo kuda i budite u koraku sa lokacijom i aktivnostima Vašeg djeteta.

Privacy Firewall

Sa Bitdefender Total Security 2019 dobivate moćnu zaštitu segmenta mreže, tako da Vaši privatni podaci ostaju sigurni od hakerskih napada i curenja podataka.

Zaštita socijalnih mreža

Ostanite sigurni od zlonamjernih linkova i bilo kakvih drugih Internet prijetnji koje vam nesvjesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Password Manager

Sprema Vaše lozinke, podatke o kreditnim karticama i druge vama bitne stvari u „sigurnosni sef“ koji ima za vas jednostavan pristup kad god vam je potrebno. Password Manager vam nudi mogućnost Autofill-a te vam može preporučiti sigurnosne lozinke.

File Shredder

Ovaj program vam služi za potpuno brisanje vaših datoteka iz računala bez ostavljanja ikakve mogućnosti povratka.

Bitdefender Autopilot™

Je čista sloboda: jednostavno ga upalite Autopilot i on će pokrenuti sve sigurnosne značajke samostalno, bez problema. Bez skočnih prozora ili stotine opcija koje morate proći. Možete se bezbrižno posvetiti svome poslu ili zabavi.

Brz Risk Checker

Skeniranje sigurnosnih rupa i propusta sa samo jednim klikom. Bitdefender Total Security 2019 provjerava vaše računalo ukoliko imate zastarjele i nezaštićene programe, ako vam nedostaju Windows sigurnosne zakrpe ili imate potencijalno nesigurne postavke sustava, te će vam pokazati najbolje rješenje da se to popravi.

iOS

Zaštita

Anti-Theft

Sa Bitdefender Anti-Theft možete locirati, zaključati ili obrisati svoj iPhone u slučaju gubitka ili krađe.

Svojstva

Account Privacy

Check if your online accounts were involved in any data breach, straight from your iPhone. With so many popular websites and apps that issue warnings about database leaks, it’s easy to lose track of your exposed accounts. Account Privacy notifies you when your sensitive data is at risk, and lets you take action depending on its status.

Privatnost

Roditeljska zaštita

Budite u koraku sa sigurnošću svoje djece preko njihovih mobilnih uređaja i neka Vas obavijeste kada sigurno stignu, jednostavnim pritiskom gumba kroz aplikaciju.

Android

Zaštita

On-Demand & On-Install skeniranje

Skenirajte svoj Android uređaj ili tablet u bilo kojem trenutku kako biste bili sigurni da su sve vaše aplikacije u redu. Osim toga, antivirusni modul automatski skenira svaku aplikaciju nakon što ju instalirate i odmah vas obavještava da li ona predstavlja opasnost.

Web Zaštita

Surfanjem po internetu možete doći do potencijalno opasnih web stranica, ali s Android sigurnošću ste uvijek zaštićeni. Upozorava vas o web stranicama koje sadrže zlonamjerni softver, krađu identiteta ili druge vrste prijevarnih sadržaja.

WearOn

Proširite mobilnu sigurnost i na vašem pametnom satu. Ne znam gdje je vaš telefon? Upotrijebite svoj Android Wear kako biste ga lakše pronašli. Primajte upozorenja kada se previše udaljite od telefona, tako da ga nikada nećete ostaviti.

Svojstva

Baterija i ušteda energije

Dizajnirali smo Bitdefender kako bismo vam pružili najučinkovitiju zaštitu, u kombinaciji s učinkovitim upravljanjem napajanja. Budući da se većina teških operacija podizanja događa u oblaku, vaš uređaj se ne iscrpljuje, tako da trajanje baterije ostaje nepromijenjeno.

Brz i lagan

Bitdefender je nevjerojatno snažan protiv zlonamjernog softvera, a ne iscrpljuje resurse vašeg uređaja, tako da nećete imati negativan utjecaj na performanse. Skeniranje na zahtjev je munjevito brzo, a aplikacija dodaje samo sekundu na vremenu kod ponovnog pokretanja.

Privatnost

Privacy Advisor

S toliko dostupnih aplikacija za instalaciju na telefonu ili tabletu, morate znati kako djelovati s uređajem i podacima. Da li neke od njih zloupotrebljavaju vaše povjerenje? „Cure“ li vaši privatni podaci? Privacy Advisor prati vaše aplikacije i omogućuje vam da znate što rade u pozadini, tako da uvijek imate kontrolu nad njima.

App Lock

Zaštitite svoje najosjetljivije aplikacije tako da nitko ne može mijenjati vaše postavke ili imati uvid u vaše privatne informacije. Bitdefender vam omogućuje zaštitu aplikacija PIN kodom, dodajući dodatni sloj zaštite. Pomoću Smart Unlock-a možete postaviti telefon da omogući izravan pristup zaštićenim aplikacijama kada koristite pouzdanu Wi-Fi mrežu.

Account Privacy

Provjerite jesu li vaši online računi uključeni u bilo kakva podatkovna prodiranja. S toliko popularnih web stranica i aplikacija koje izdaju upozorenja o propuštanju u bazi podataka lako je izgubiti trag vašim izloženim računa. Account Privacy vas obavještava kada su osjetljivi podaci ugroženi i omogućava vam poduzimanje potrebnih radnji ovisno o njihovom statusu.

Anti-Theft

Uz Bitdefender Anti-Theft možete daljinski locirati, zaključati, obrisati podatke ili poslati poruku na vaš uređaj u slučaju gubitka ili krađe. Osim toga, vaš Android telefon je sposoban za samoobranu: fotografirajući svakoga tko pokuša manipulirati s njim u vašoj odsutnosti, te vam e-poštom pošalje poruku.

Parental Advisor

Pomoću Parental Advisor-a možete diskretno nadgledati online aktivnosti vašeg djeteta kako biste ih zaštitili. Uvijek znajte gdje su vaša djeca, i opustite se dok jednostavno vaša djeca pritisnu gumb da vam kažu da su sigurno stigli na svoje odredište. Štitite svoju djecu od uznemirujućih telefonskih poziva i SMS poruka.