bars

Internet Security

Najbolja zaštita. Najbolje performanse.
Jednostavan za korištenje.

 • Najbolja antivirusna zaštita od prijetnji za Windows-e
 • Bolja sigurnost sa Webcam Protection
 • Višeslojna ransomware zaštita za zaštitu Vaših podataka
 • Zaštita Vaših podataka od neovlaštenih promjena sadržaja
 • Sveobuhvatna podrška: 24/7
Naruči

Sistemski zahtjevi

 • Operativni sustav: Microsoft Windows Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: 1.6 GHz processor
 • Radna memorija (RAM): 1 GB
 • Diskovni prostor: 1,5 GB
 • Operativni sustav: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: Intel CORE Duo na 2,0 GHz ili jači
 • Radna memorija (RAM): 2 GB (Windows 7 / 8 / 8.1 / 10)
 • Diskovni prostor: 2 GB (najmanje 800 MB na sistemskom disku / particiji)
 • Internet Explorer 10 ili noviji
 • Skype 6.3 ili noviji
 • Firefox 30 ili noviji
 • Chrome 34 ili noviji
 • Thunderbird 14 ili noviji
 • Outlook 2007, 2010, 2013

Višeslojna Ransomware Zaštita

Bitdefender Internet Security 2019 Vam donosi višeslojnu zaštitu od ransomware-a. Pomnim praćenjem ponašanje Vašeg računala sprječava napade i štiti Vaše najvažnije dokumente od ransomware enkripcije. Sa Bitdefender Internet Security 2019, ne morate brinuti da će te gubiti vrijeme ili novac, te bezbrižno uživajte u svojim uređajima.

Najbolja zaštita. Najbolja svojstva.

Najbolja zaštita od virusa

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najveću zaštitu)

Ukupni rezultat. Siječanj 2011 – Lipanj 2017. AV TESTMcAfee

Bitdefender
Kaspersky
Symantec
McAfee

Najmanji udar na performanse

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najmanji udar)

Ukupni rezultat. Siječanj 2013 – Lipanj 2017. AV TEST.

Bitdefender
Kaspersky
Symantec
McAfee

Odaberite najbolju zaštitu i ne morate se više brinuti

Kontinuirana ažuriranja

Bitdefender Internet Security 2019 je dizajniran da Vas zaštiti od najnaprednijih internetskih prijetnji na svijetu. Kontinuirana ažuriranja dolaze sa svakim Bitdefender-ovim proizvodom i ubrzavaju uvođenje novih značajki i pojednostavljuju ažuriranja, nadogradnje i instaliranje Bitdefender-ove sigurnosti.

Kontinuirana zaštita

Naša kontinuirana zaštita* namijenjena je uštedi vremena i truda, te smanjenje rizik od infekcija automatskom obnovom Vaše pretplate. To je besplatan način za uklanjanje mogućih sigurnosnih propusta između razdoblja pretplate, time osiguravate da su Vaši uređaji, datoteke i identitet uvijek zaštićeni.
*Kontinuirana zaštita je usluga koju možete isključiti kad god poželite.

Više o proizvodu

Zaštita

Potpuna zaštita podataka

Apsolutna moć koja je dostupna danas u najmoćnijem antivirusnom riješenu. Bitdefender Internet Security 2019 štiti vas od svih prijetnji, od virusa, crva, trojanaca, do Ransowera, zero-day napada, rootkita i spayware-a, Vaši podaci i vaša privatnost je u dobrim rukama.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Internet Security 2019 koristi tehniku nazvanu “detekcija ponašanja” kako bi pomno pratio aktivne aplikacije. U trenutku kada otkrije bilo što sumnjivo, odmah poduzima potrebne korake kako bi se spriječila infekcija.

Webcam Protection

Štiti Vašu privatnost i sprječava webcam propuste. Webcam Protection će Vas obavijestiti u trenutku kada Vaše aplikacije pokušaju pristupiti web kameri i omogućava Vam blokiranje neovlaštenog pristupa.

Višeslojna Ransomware zaštita

Možete staviti bitne dokumente pod posebnu zaštitu od zlonamjernih enkripcija koje vas poslije traže da otkupite vaše za kriptirane podatke.

Moćan Anti-Phishing

Bitdefender Internet Security 2019 prepoznaje i blokira web stranice koje su „zamaskirane“ kao pouzdane kako bi vam ukrali financijske podatke kao što su lozinke ili broj kreditne kartice.

Anti-fraud

Naš napredni sustav filtriranja upozorava vas kad god posjetite web stranice koje mogu pokušaju prevariti, kao što su kockarnice, porno stranice, sheme novca kredita i drugih.

Safe Files

Sa Bitdefender Safe Files možete spriječiti neovlaštene promjene Vaših podataka. Jednostavno dodate datoteku na listu za praćenje i Bitdefender će štitit podatke pohranjene unutar datoteke od ransowmare-a i ostalih vrsta virusa. Jedino aplikacijama kojima vjerujete imaju dozvolu pristupiti Vašoj „Safe Files“ datoteci.

Sigurnije pretraživanje

Saznajte jesu li vaši rezultati pretraživanja sigurni za pristup prije nego što zapravo kliknite na link. Bitdefender Internet Security 2019 također blokira poznate zaražene linkove.

Rescue Mode

Neki sofisticirani virusi, poput rootkita, potrebno je ukloniti prije pokretanja Windows sustava. Kad Bitdefender Internet Security 2019 otkrije takvu prijetnju, on ponovo pokrene računalo u Rescue mode-u gdje ga čisti i obnavlja.

Svojstva

Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internetskih prijetnji . Omogućuje optimalne uvijete sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba se ništa postavljat ili konfigurirat.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Internet Security 2019 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedio njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Globalna proaktivna mreža

Prilikom skeniranja u Cloud-u ne postoji gotovo nikakvo opterećenje na performanse vašeg računala. Datoteke koje se skeniraju ostaju potpuno u privatnom vlasništvu jer se ne skenira sadržaj datoteke nego samo njihov potpis ,znači sadržaj datoteka nikad se ne prenese ili pohrani na cloud-u.

Game, Movie and Work Modes

Bitdefender Internet Security 2019 detektira kada igrate, radite ili gledate film, te vas ne zamara s nepotrebnim zahtjevima. Na taj način možete se usredotočit na to što vam je važno. Bitdefender privremeno zaustavi pop-up prozore, podešava vizualne postavke i zaustavlja nevažne pozadinske aktivnosti, kako bih vam omogućio da uživate u svom računalu maksimalno

Battery Mode

Ova korisna, inteligentna značajka štedi bateriju za prijenosno računalo i tablete, tako što privremeno ugađa postavkama sustava, kao što su zaslon, sustav hlađenja, sustav ažuriranja ili Bluetooth veze.

Privatnost

Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni preglednik koji omogućuje brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna mjesta na kreditnoj kartici u sustavu naplate.

Roditeljska Zaštita

Sa Roditeljskom Zaštitom, možete diskretno nadzirati online aktivnosti Vašeg djeteta. Filtrirajte neprimijenjeni sadržaj i kontrolirajte vrijeme koje provodi online. Jednostavno se prijavite u Vašu Bitdefender Centralu od bilo kuda i budite u koraku sa lokacijom i aktivnostima Vašeg djeteta.

Privacy Firewall

Sa Bitdefender Internet Security 2019 dobivate moćnu zaštitu segmenta mreže, tako da Vaši privatni podaci ostaju sigurni od hakerskih napada i curenja podataka.

Zaštita socijalnih mreža

Ostanite sigurni od zlonamjernih linkova i bilo kakvih drugih Internet prijetnji koje vam nesvjesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Password Manager

Sprema Vaše lozinke, podatke o kreditnim karticama i druge vama bitne stvari u „sigurnosni sef“ koji ima za vas jednostavan pristup kad god vam je potrebno. Password Manager vam nudi mogućnost Autofill-a te vam može preporučiti sigurnosne lozinke.

File Shredder

Ovaj program vam služi za potpuno brisanje vaših datoteka iz računala bez ostavljanja ikakve mogućnosti povratka.

Brz Risk Checker

Skeniranje sigurnosnih rupa i propusta sa samo jednim klikom. Bitdefender Internet Security 2019 provjerava vaše računalo ukoliko imate zastarjele i nezaštićene programe, ako vam nedostaju Windows sigurnosne zakrpe ili imate potencijalno nesigurne postavke sustava, te će vam pokazati najbolje rješenje da se to popravi.