bars
Postanite BitNet partner

Partneri

Kao tvorac jedne od najbrže i najučinkovitije linije međunarodno certificiranog sigurnosnog paketa softvera, Bitdefender pruža jedinstvene mogućnosti za rast prihoda i širenje tržišta za naše partnere

 

Postanite BitNet partner još danas!

BitNet traži partnere čije su organizacije okrenute budućnosti dok istovremeno imaju koristi od najbrže rastuće svjetske antivirusne kompanije. Učešće u Bitnetovom partnerskom programu može otvoriti nova vrata vašoj organizaciji. Od povećanja prodajnih mogućnosti, širenja marketinških granica, te razlikovanjem vaše tvrtke od konkurencije. Marketinška, tehnička i korisnička podrška koju pružamo kroz partnerski program pomoći će vam u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

Zašto postati BitNet Partner?

BitNet će Vam pomoći u povećanju prodaje kroz dodatne rabate koje ostvarujete putem partnerskog programa. Naš jedinstveni pristup partnerima ide dalje od pukog nabrajanja programskih usluga i opcija. Svaki partner dobiva svog „account managera“ koji u suradnji sa vama prilagođava i osmišljava partnerski program prilagođen specifično vašim poslovnim mogućnostima.

Tipovi partnerstva!

Distributer – Ako se bavite prodajom IT proizvoda.
Integrator- Ako se bavite integracijom i implementacijom IT rješenja.

Ako se ste se odlučili postati Bitnetov partner kontaktirajte nas i navedite tip partnerskog programa koji vas zanima.

Budite s Bitnet-om u prednosti! Pridružite se danas!

Ulazak u Unaprijeđenu Mrežu Partnera je jednostavan. Jednostavno nam recite nešto o sebi i uživajte u hitnom statusu kao registrirani partner. Vaša izvedba kao Bitnet partner automatski će se odraziti na vaš status, kao i na vaše prednosti. To je tako jednostavno!

Postani partner