bars

GravityZone Enterprise security

Endpoint security pogodan za vaše urede, podatkovne centre i javne cloud servise

  • jedinstvena sigurnosna platforma pruža najbolju zaštitu i performanse
  • OS i hypervisor agnostički osigurava univerzalnu pokrivenost
  • Središnja konzola za jednostavno upravljanje sigurnosnom politikom za sve endpointove.
  • Samopodesivi virtualni uređaji i administratori sustava vrše instalaciju i implementaciju u nekoliko minuta
  • Fleksibilno licenciranje izlazi u susret vašim potrebama.
Kontaktirajte nas

Nazovite prodajni centar

+385 1 3882 476

Ključne prednosti

Inteligentna implementacija

Implementacija u nekoliko minuta, a ne dana. Samostalno konfiguriranje pojednostavljuje implementaciju s radne površine u podatkovne centre te na oblak (cloud).

Eliminira propuste u zaštiti

Sistem administrator se brine o sigurnosti svih vrsta endpoint-ova: fizički, virtualni i oblak (cloud)

Brža otpornost na napade

Koristi tehnologiju Bitdefender Globalne Zaštitne Mreže na svim krajnjim točkama(endpoint), unutar tri sekunde nakon otkrivanja nove prijetnje nadopunjuje sustav bilo gdje u svijetu.

Upravljanje rizicima uz optimizaciju performansi virtualnih i fizičkih resursa

Prebacuje sigurnosne poslove iz lokalnog računala na sigurnosne virtualne uređaje za sve vrste endpointa u podatkovnom centru, te za prijenosna i stolna računala.

Što još dobivate

Jedna aplikacija

Dostavlja sigurnosne usluge fizičkim endpoint-ovima, mobilnim uređajima, Exchange poslužiteljima pošte i virtualnim strojevima u privatnom i javnom oblaku (cloud);

Jedna konzola

Nudeći jedinstveno upravljanje, laku implementaciju i provedbu sigurnosnih politika na bilo koju vrstu i broj krajnjih točaka (endpoints), na bilo kojoj lokaciji;

Jedna arhitektura

Omogućuje potpunu preglednost i kontrolu u podatkovnom centru ili kompaniji kroz integraciju sa Active Directory, VMware i Citrix hypervisors;

Jedan agent

Pokriva bilo koju kombinaciju virtualizacijske platforme, cloud usluga, operacijskih sustava i fizičkih uređaja;

Višestruki slojevi sigurnosti

Za krajnje točke: antivirus i antimalware, zero-day zaštite od prijetnji, kontrolu aplikacija, vatrozid, kontrola uređaja i sadržaja sa anti-phishing i antispam mogučnostima za Exchange poslužitelja e-pošte.

Univerzalni pokrivenost

Svaka krajnja točka: fizička, virtualna ili oblak; Svaki faktor oblika: radna stanica, poslužitelj, mobitel; Svaki OS: Windows, Linux, Mac; Bilo koja virtualizacijska platforma: VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, KVM, Oracle; Organizacije bilo koje veličine: skalira od nekoliko desetaka do milijuna krajnjih točaka samo kloniranjem virtualnih uređaja; Sva okruženja: podatkovni centari, lokalne mreže, mreža na širem području, privatni oblak, javni oblak i hibridni oblak;

Pametno centralizirano skeniranje

Centralini sigurnosni poslužitelj, gdje se većina antimalwar procesa odvija nakon prebaćaja sa zaštićenog fizičkog ili virtualnog stroja.

 

Odmak od tradicionalnog
Za razliku od tradicionalnih proizvođača koji krpaju zastarjele virtualizacijske i cloud Windows aplikacije, Bitdefender GravityZone kombinira sve sigurnosne usluge koje organizacije trebaju u jednu platformu spremnu za isporuku, sa ciljem smanjenja troškova izgradnje pouzdanih okruženja za sve endpoint-ove.