bars
Redeem code

Redeem code

Sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe (Uredba 2016/679) o zaštiti podataka tvrtka Bitnet d.o.o. Zagreb, Palinovečka 39, je Voditelj obrade Vaših osobnih podataka

  • Podaci se prikupljaju isključivo u svrhu pružanja tehničke podrška na zahtjev korisnika, obavještavanja o isteku licenci i u slučaju interesa za obnovom licence izrada ponuda i računa (Opći porezni zakon, Zakon o porezu na dodanu vrijednost, Pravilnikom o porezu na dohodak i Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom)
  • Osobni podaci (Uredba 2016/679 čl. 4) koji se prikupljaju su osnovni osobni podaci: ime i prezime, OIB, adresa, telefon, e-mail.
  • U slučajevima kupnje Bitdefender proizvoda uvid u Vaše podatke ima i tvrtka Pehal d.o.o. koja financijski vrši obradu podataka te s istom imamo sklopljen ugovor o tajnosti
  • Sukladno Zakonu o računovodstvu čl. 10 (NN 120/16) Vaši podaci čuvaju se minimalno 11 godina.
  • Pristup, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka moguće je zatražiti na mail gdpr@bitnet.com.hr. Ako zatražite brisanje Vaših osobnih podataka oni će biti obrisani osim u slučaju kada je došlo do kupnje Bitdefender proizvoda (izdavanja računa), tada smo sukladno Zakonu o računovodstvu čl. 10 (NN 120/16) Vaše podatke dužni čuvati minimalno 11 godina.
  • Tvrtka Bitnet d.o.o. Vam osigurava kopiju osobnih podataka, za sve dodatne kopije koje zatražite Bitnet d.o.o. naplatiti će razumnu naknadu na temelju administrativnih troškova sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka čl. 15.
  • Nadzorno tijelo za podnošenje prigovora o prikupljanju Vaših podataka je Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb,  Tel. 00385 (0)1 4609-000. Fax. 00385 (0)1 4609-099. E-mail: azop@azop.hr. Web: www.azop.hr. 
  • U slučaju da odbijete dati svoje osobne podatke nećemo biti u mogućnosti obavijestiti Vas o isteku licence, napraviti ponudu za novu licencu kao ni napraviti račun za kupnju nove licence

 

Izjavljujem i potvrđujem da su podaci u ovoj privoli točni i potpuni. Ovlašćujem Bitnet d.o.o. da iste ima pravo čuvati i koristiti sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) i drugim važećim propisima. Upoznat-a sam da se u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka navedeni podaci prikupljaju isključivo u svrhu izdavanja računa i za kontaktiranje prilikom izrade ponude za obnovu licence Bitdefender AV rješenja i neće se koristiti u druge svrhe.

Dobrovoljno dajem osobne podatke i suglasnost za čuvanje istih.

Nakon slanja poruke, podaci o licenčnom ključu biti će poslani e-mailom unutar 1 radnog dana.
Molimo Vas da provjerite mapu Neželjena pošta/Spam.

    Slažem seNe slažem se