logo_small

GravityZone

Enterprise Security

Endpoint security pogodan za vaše urede, podatkovne centre i javne cloud servise


  • Jedinstvena sigurnosna platforma pruža najbolju zaštitu i performanse
  • OS i hypervisor agnostički osigurava univerzalnu pokrivenost
  • Središnja konzola za jednostavno upravljanje sigurnosnom politikom za sve endpointove.
  • Samopodesivi virtualni uređaji i administratori sustava vrše instalaciju i implementaciju u nekoliko minuta
  • Fleksibilno licenciranje izlazi u susret vašim potrebama.

 

Nazovite prodajni centar

+385 1 3882 476

Odmak od tradicionalnog

Za razliku od tradicionalnih proizvođača koji krpaju zastarjele virtualizacijske i cloud Windows aplikacije, Bitdefender GravityZone kombinira sve sigurnosne usluge koje organizacije trebaju u jednu platformu spremnu za isporuku, sa ciljem smanjenja troškova izgradnje pouzdanih okruženja za sve endpoint-ove.

vbspam-plus

vmware_ready

Login_VSI
microsoft_partner

 

Ključne prednosti

Inteligentna implementacija

Implementacija u nekoliko minuta, a ne dana. Samostalno konfiguriranje pojednostavljuje implementaciju s radne površine u podatkovne centre te na oblak (cloud).

Eliminira propuste u zaštiti

Sistem administrator se brine o sigurnosti svih vrsta endpoint-ova: fizički, virtualni i oblak (cloud).

Brža otpornost na napade

Koristi tehnologiju Bitdefender Globalne Zaštitne Mreže na svim krajnjim točkama(endpoint), unutar tri sekunde nakon otkrivanja nove prijetnje nadopunjuje sustav bilo gdje u svijetu.

Upravljanje rizicima uz optimizaciju performansi virtualnih i fizičkih resursa

Prebacuje sigurnosne poslove iz lokalnog računala na sigurnosne virtualne uređaje za sve vrste endpointa u podatkovnom centru, te za prijenosna i stolna računala.

Glavne prednosti

Jedna aplikacija

Dostavlja sigurnosne usluge fizičkim endpoint-ovima, mobilnim uređajima, Exchange poslužiteljima pošte i virtualnim strojevima u privatnom i javnom oblaku (cloud);

Jedna konzola

Nudeći jedinstveno upravljanje, laku implementaciju i provedbu sigurnosnih politika na bilo koju vrstu i broj krajnjih točaka (endpoints), na bilo kojoj lokaciji;

Jedna arhitektura

Omogućuje potpunu preglednost i kontrolu u podatkovnom centru ili kompaniji kroz integraciju sa Active Directory, VMware i Citrix hypervisors;

 

Jedan agent

Pokriva bilo koju kombinaciju virtualizacijske platforme, cloud usluga, operacijskih sustava i fizičkih uređaja;

Višestruki slojevi sigurnosti

Za krajnje točke: antivirus i antimalware, zero-day zaštite od prijetnji, kontrolu aplikacija, vatrozid, kontrola uređaja i sadržaja sa anti-phishing i antispam mogučnostima za Exchange poslužitelja e-pošte.

Univerzalni pokrivenost:

Svaka krajnja točka: fizička, virtualna ili oblak; Svaki faktor oblika: radna stanica, poslužitelj, mobitel; Svaki OS: Windows, Linux, Mac; Bilo koja virtualizacijska platforma: VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, KVM, Oracle; Organizacije bilo koje veličine: skalira od nekoliko desetaka do milijuna krajnjih točaka samo kloniranjem virtualnih uređaja; Sva okruženja: podatkovni centari, lokalne mreže, mreža na širem području, privatni oblak, javni oblak i hibridni oblak;

Pametno centralizirano skeniranje

Centralini sigurnosni poslužitelj, gdje se većina antimalwar procesa odvija nakon prebaćaja sa zaštićenog fizičkog ili virtualnog stroja.

 

[table “” not found /]