Internet Security 2017 : Bitdefender Antivirus

logo_small

Internet Security 2017

Najbolja zaštita. Najbolje performanse. Jednostavan za korištenje.


  • najbolja zaštita protiv svih internetskih prijetnji
  • superiorne performanse bez usporavanja rada računala
  • Wi-Fi Security Advisor: usvijek sigurni u pokretu
  • Single-touch security: napredna automatska zaštita
  • Privatni vatrozid: zaštita Vaših privatnih podataka
  • Parental Advisor: obiteljski orijentirana Internet zaštita
  • Sveobuhvatna podrška: 24/7

pcmage_editorschoice_2017_wide

Neograničena Windows zaštita, bez kompromisna brzina!!
Bitdefender Internet Security 2017 Vam pruža neograničenu zaštitu od Internet prijetnji i osigurava bez kompromisnu brzinu i performanse Vašeg računala. Dobivate najefikasnije Internet Security paket na tržištu bez usporavanja Vašeg sustava.
Bitdefender Internet Security 2017 Vam pruža značajke koje će očuvati Vašu privatnost, kao što su vatrozit, roditeljska zaštita i enkripcija podataka. I, ako je Autopilot upaljen, Bitdefender automatski poduzima potrebne korake kako bi zaštitio Vašu obitelj, Vaše podatke , Vaše Internet transakcije i

Najbolja detekcija virusa

5 godina za redom

U našim laboratorijima smo upregnuli umjetnu inteligenciju i razvili najnapredniju tehnologiju na svijetu ne bi li Vam pružili najbolju detekciju virusa na svijetu, bez usporavanja Vašeg računala!

Najbolja zaštita od virusa

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najveću zaštitu)

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Symantec

5.7

McAfee

4.9

Najtemeljitija malware zaštita među svojim kolegamaTom's Guide | Studeni 2015

Najmanji udar na performanse

(na ljestvici od 0 do 6 gdje 6 označava najmanji udar)

Bitdefender

5.7

Kaspersky

5.6

Symantec

5.0

McAfee

4.8

Novo & vrijedno pažnje

Wi-Fi Security Advisor

Ostanite sigurni, neovisno na koju ste Wi-Fi mrežu spojeni. Sa Wi-Fi Security Advisor ste u potpunosti sigurni dok koristite svoje aplikacije, koristite Internet bankarstvo ili jednostavno surfate internetom. Wi-Fi Security Advisor Vas štiti od hakera i virusa tako da konstantno traži sigurnosne propuste Wi-Fi mreže. Zatim konfigurira Vaše antivirusno rješenje kako bi Vam pružio maksimalnu zaštitu!

Advanced Ransomware Protection

Ransomware Vas može koštati dragocjenih podataka ili novaca – a nerijetko i oboje! To je vrsta malwera koji može doći do pristupa Vašem računalu i kriptirati važne dokumente, čineći ih u potpunosti nečitljive. Cyber-zločin zahtjeva otkupninu. Bitdefender Internet Security 2017 Vam omogućuje izradu specijalnih datoteka za pohranu važnih dokumenata, štiteći ih od ransomware napada i obavještava Vas o zlonamjernim pokušajima napada.

Take a Look Inside

Zaštita

Bitdefender ima najbolju detekciju zaštite od zlonamjernih softvera u posljednjih 5 godina. Pitate se koja je tajna biti tako dugo među najboljima u zaštiti od internetskih prijetnji? Mi koristimo naprednu umjetnu inteligenciju, kao i mnoge druge revolucionarne tehnologije, kao što je globalna mreža koja sadrži preko 500milijuna računala, te predviđa, detektira i odmah blokira čak i najnovije prijetnje bilo gdje u svijetu. Što je najbolje sve to radimo bez da usporavamo rad vašeg uređaja.


Potpuna zaštita podataka

Apsolutna moć koja je dostupna danas u najmoćnijem antivirusnom riješenu. Bitdefender Internet Security 2017 štiti vas od svih prijetnji, od virusa, crva, trojanaca, do Ransowera, zero-day napada, rootkita i spayware-a, Vaši podaci i vaša privatnost je u dobrim rukama.

Aktivna kontrola prijetnji

Koristi inovativnu tehniku nazvanu otkrivanje ponašanja koja pomno prati vaše aktivne aplikacije. Kada Bitdefender Internet Security 2017 detektira nešto sumnjivo odmah ju blokira.

Performanse

Trkaći automobil koji je ujedno i neprobojno oklopno vozilo? Pa za Bitdefender Internet Security bi se moglo reći da je baš to. Nevjerojatno je snažan ali i u isto vrijeme brz i to na više načina. Naše revolucionarne tehnologije omogućile su mu brze reakcije na malwere, kao i ne opterećene performanse na vašem uređaju. To čini Bitdefender lakim i jednostavnim za korištenje.


Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internetskih prijetnji . Omogućuje optimalne uvijete sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba se ništa postavljat ili konfigurirat.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Internet Security 2017 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedio njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Privatnost

Mi u Bitdefenderu znamo da želite zaštiti ono što vam je najvažnije u životu. Želite odabrati stvari koje ćete dijeliti sa „svijetom“ i stvari koje želite zadržati podalje od „znatiželjnih očiju“. To je razlog zašto Bitdefender Internet Security 2017 sadrži alate i karakteristike koje ih čine nemogućima za hakiranje, odnosno za sve vrste zlonamjernih programa koji bi mogli utjecati na napad na vaše privatne stvari.


Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni preglednik koji omogućuje brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna mjesta na kreditnoj kartici u sustavu naplate.

Zaštita društvenih mreža

Ostanite sigurni od zlonamjernih linkova i bilo kakvih drugih Internet prijetnji koje vam nesvjesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Sistemski zahtjeviOperativni sustav: Microsoft Windows Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
Procesor: 1.6 GHz processor
Radna memorija (RAM): 1,5 GB
Diskovni prostor: 1,5 GB (najmanje 800 MB na sistemskom disku / particiji)


Operativni sustav: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
Procesor: Intel CORE Duo na 2,0 GHz ili jači
Radna memorija (RAM): 2 GB (Windows 7 / 8 / 8.1 / 10)
Diskovni prostor: 2 GB (najmanje 800 MB na sistemskom disku / particiji)


Internet Explorer 10 ili noviji


Yahoo Messenger 9 ili noviji
Skype 6.3 ili noviji
Firefox 14 ili noviji
Chrome 20 ili noviji
Thunderbird 14 ili noviji
Outlook 2007, 2010, 2013
Outlook Express i Windows Mail na x86 računalimaVažne poveznice

 

Datasheet   User guide

Bitdefender Internet Security 2017 screenshots